Nu även som Light

Fotokakel Light™ är dekorplattor för dig som både vill kunna foga och byta ut.

Våra standardplattor heter just Fotokakel Standard™ och är en 6 millimeter tjock platta för traditionell uppsättning med fix och fog. Den passar utmärkt i våtutrymmen som dusch, bad, kök och andra ytor där kakel förekommer. Plattstorleken kan skräddarsys från 10x10 cm upp till 120x60 cm.

Som ett komplement till Fotokakel Standard™ har vi tagit fram Fotokakel Light™, en 3 mm tjock dekorplatta som kan monteras upp och tas ner efter tycke eller smak. Fotokakel Light™ passar bäst för dig som:

är oroliga för att tröttna på ditt motivval
har valt personliga motiv som du vill ta med sig vid flytt
vill täcka över "fula" border eller dölja annat kakel
bor på ett sådant sätt att man antingen inte får eller kan renovera på riktigt

Fotokakel Light™ monteras på redan befintligt kakel eller på andra släta ytor. Den upplevs som om den är permanent monterad vilket gör att du får en snygg och rejäl dekor som smälter in i övrigt kakel.

Plattorna levereras med dubbelhäftande kardborrtejp som gör det lätt att montera och ta ned. Fotokakel Light™ kan även fogas i kanterna med silikonfog. Detta gör att plattorna smälter in ytterligare i övrigt kakel och att de kan monteras i direkta våtutrymmen. Vid nermontering skär du med ett rakblad längs silikonen och plockar därefter ner plattan från väggen. Plattstorleken kan skräddarsys från 15x15 cm upp till 60x60 cm.