Trend och personlighet

I en personlig inredning är det harmonin mellan färger, möbler, textilier och material som avspeglar vem du är.

Våra hem blir mer och mer medvetet inredda. Vi vill gärna visa upp för familj och vänner att här bor jag och detta är min stil. Att välja "rätt" färg, möbel eller inredningsdetalj visar utåt en livsstil som kan vara trendig, klassisk, nytänkande, konstfull eller något helt annat. Det kan även indikera om du satsar på lyx, exklusivitet, hållbarhet, funktionalitet, eller något annat. Medvetet inredda hem innebär att du som kund lägger mer pengar på det du vill ha, det gör också att du är mer kunnig när det kommer till material och kvalité, och vågar ställa krav att den inredning du vill ha passar just dig.

Köket som är ett av hemmets mest centrala rum integreras idag ofta med vardagsrum till en öppen planlösning som suddar ut gränserna. Det du har i ditt kök syns mer idag än tidigare och just därför tycker många att det bör inredas personligare. Detta gör att det ställs högre krav på hur köket är utformat samt vilka färger och material som du valt för detta rum.

Badrum och toaletter är också rum som har fått sig ett lyft. Tidigare var det högst privata rum där användandet och funktionen var det som styrde. Idag går trenden tydligt mot den personliga stilen. Noga utvalda blandare, toaletter, badkar, och kakel. Kaklet får en mycket central roll för det är just där färgen, tonen eller känslan ligger. I badrum och toaletter är dessutom golven lika viktiga och utvalda som väggkaklet.

Med Fotokakel™ kan du skapa unika inredningar och miljöer som verkligen lyfter fram din personliga stil. Det kan vara allt från diskret enfärgade plattor som matchar din övriga inredning, till plattor i sprakande motiv som får lov att vara en central del i ett rum. Det går lika bra att sätta upp enstaka plattor eller hela fondväggar.

Du blir kort och gott designer av ditt eget kakel. Hur personligt eller trendigt det ska vara är upp till dig. Kanske kommer motivet från den egna kameran, eller från våra bildarkiv. Eller om du hellre vill jobba med en unik färgnyans för att matcha övrig inredning och stil. Plattstorleken måttanpassas antingen för att matcha övrigt kakel eller passa in där du vill ha det, och du slipper därmed all tillskärning på plats.